12:23 pm - среда новембар 26, 2014

Aca Lukas održao koncert na Marakani (FOTO GALERIJA)

Written by | 9. јун 2013. | Коментари су искључени
DSC_0152
Single content advertisement top

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas pevao pred 50.000 ljudi na najvećem srpskom stadionu Marakana

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas,u subotu uveče je održao svoj jubilarni, deseti po redu koncert u Beogradu, na stadionu Marakana pred oko 50.000 ljudi.

[stextbox id=“alert“ caption=“Mira i Brena među novinare“ float=“true“ align=“right“ color=“000000″ ccolor=“000000″ bgcolor=“bdb2b6″ cbgcolor=“ddd9da“ bgcolorto=“d4cdcf“ cbgcolorto=“d1c6ca“]Mira Škorić zabavljala se sa novinarima u media centru, zapravo ona i Brena su se izgubile i svoju poziciju stancionirale upravo među novinare i odatle uživale u Lukasovom koncertu iako su imale svoja mesta u Vip ložama, njh dve su ipak ostale i pratile koncert iz media centra.[/stextbox]

Koncert je počeo oko 22 časaa, a po samom početku spektakla istog trenutka publika je upalila baklje na zapadnoj tribini, a onda i na severu.

Koncert je započeo pesmom „Idi, ne oklevaj“ a masa je bila u transu. Zatim počeli su da se slivaju stari i novi hitovi što je uzdrmalo temperaturu na stadionu kao da se igra derbi.

Pored Lukasa na sceni su se našli i Ivana Selakov koja je sa Acom otpevala pesmu „Daleko si“ veoma užarenim tempom i naravno, na sceni su bili momci iz Leksington i Tropiko benda.

Ceca Ražnatović je kasnila na koncert  Ace Lukasa iako živi tik uz Marakanu a Veljka smo videli sa prijateljima čak i pre početka nastupa, Ražnatovićeva je sa ćerkom Anastasijom došla oko 23 časa  na stadion i uživala u velikom spektaklu.

Fotografije sa Lukasovog koncerta pogledajte u nastavku, ekipa Noćne ptice dežurala je za vas i za Poštar.rs donela ove fotografije.

U KOLIKO VAM NE RADI GALERIJA MOŽETE NEOMETANO SLIKE POGLEDATI OVDE.

 Izvor: Poštar.rs - Foto: Nikola Gegoj / Poštar

Powered by Facebook Comments

Filed in: DOMAĆI ŠOUBIZ, ESTRADA